Кухнята на рая (Paperback)

Кухнята на рая By Марий&#108 Cover Image
$39.99
Available to Order from Supplier: Arrives at Store in a Week(ish)
Because of how it is sold to us we cannot accept a return of this title.

Description


ККухнята на рая е вашето най-добро ръководство за приготвяне на здравословни и вкусни ястия, които ще ви пренесат в кулинарния рай. Със 100 апетитни рецепти, всяка придружена от живо изображение, тази готварска книга е визуален празник за сетивата.


От закуска до вечеря и всичко между тях, тази готварска книга ви предлага рецепти, които са едновременно питателни и вкусни.


С опции за всяка диетична нужда ще намерите рецепти за безглутенови, вегетариански и вегански ястия, както и месоядни класики като пържола на скара и печено пиле.

Кухнята на рая ви вдъхновява да изследвате нови кулинарни хоризонти и да експериментирате с екзотични съставки и смели вкусове.


Независимо дали сте опитен готвач или начинаещ в кухнята, тази готварска книга предоставя инструментите и вдъхновението, от които се нуждаете, за да подобрите своята готварска игра

Всяка рецепта в Кухнята на рая е внимателно изработена, за да осигури баланс на хранителна стойност и вкус, използвайки пресни съставки и изпитани във времето техники. От освежаващи салати и пикантни предястия до обилни основни ястия и декадентски десерти, тези рецепти ще събудят вкусовите ви рецептори и ще ви накарат да се почувствате доволни и подхранени.


Със своите цветни изображения и лесни за следване рецепти, Кухнята на рая е идеалният инструмент за всеки, който иска да издигне своите ястия на следващото ниво. Открийте спестяващи време техники и съвети за готвене, които ще ви помогнат да създадете ястия с ресторантско качество в уюта на собствената си кухняProduct Details
ISBN: 9781783571741
ISBN-10: 1783571748
Publisher: Not Avail
Publication Date: March 14th, 2023
Pages: 218
Language: Bulgarian