Biblia GĂtitĂrii TradiȚionale de la Wok Chinez (Paperback)

Biblia GĂtitĂrii TradiȚionale de la Wok Chinez By Anastasia VasilicĂ Cover Image
$44.99
Available to Order from Supplier: Arrives at Store in a Week(ish)
Because of how it is sold to us we cannot accept a return of this title.

Description


China este țara cu cei mai proeminenți cetățeni și națiunea cu cea mai naltă și mai inovatoare bucătărie din lume. Denumirea generală pentru m ncăruri din diferite regiuni și etnii din China este bucătăria chineză. Cu o infrastructură excelentă, divizii și instituții bogate și o temă distinctă, are o istorie lungă. Este cristalizarea trecutului de mii de ani de bucătărie chineză. Un aspect semnificativ al culturii chineze, cunoscut și sub numele de tradiția culinară chineză, este bucătăria chineză. Bucătăria chinezească este una dintre bucătăriile triple internaționale și are o influență de anvergură asupra regiunii Asiei de Est. Ingredientele provin din diferite zone și m ncăruri culturale.


M ncărurile chinezești sunt foarte diferite de toate celelalte alimente din diferite țări. Ingredientele și gustul pot varia de la o regiune la alta din China, dar metoda lor de preparare este aproape identică. M ncărurile chinezești predomină din cele mai vechi timpuri și sunt renumite pentru gustul lor unic și ingredientele sănătoase. Există multe beneficii ale consumului de alimente chinezești, deoarece oferă nutrienții de care organismul are nevoie și utilizează mai puține ingrediente grase. Orezul este principalul aliment din China, care este servit cu fiecare fel de m ncare și la fiecare masă. Budiștii care nu pot consuma carne pot m nca m ncăruri vegetariene.


Bucătăria chinezească nu este doar gustoasă, ci și sănătoasă și hrănitoare. Condimentele folosite n bucătăria chinezească sunt pline de nutrienți de care corpul uman are nevoie pentru a lucra toată ziua. Acestea sunt o sursă bogată de carbohidrați, amidon, proteine și fibre. Această carte, "Cartea de bucate chinezești", va explica bucătăria chinezească și istoria ei timpurie. Primul capitol va prezenta m ncarea chinezească și apariția ei de la dinastia Zhou p nă la dinastia Ming și evoluția ei din c nd n c nd.


Al doilea capitol este despre rețete de mic dejun și gustări pentru a vă face să vă ncepeți ziua cu rețete delicioase și rapide. Al treilea capitol este despre rețete de pr nz, supă și salată pentru a rec știga energia pe care ați irosit-o n timpul muncii. Al patrulea capitol include rețete de cină și desert pentru a face m ncare gustoasă pentru masa de familie, cu c teva feluri de m ncare și garnituri dulci.


Ultimul capitol vă va oferi m ncăruri chinezești de renume mondial, inclusiv rețete vegetariene. Puteți alege să faceți aceste rețete n special

evenimente sau ntruniri de familie. n cele din urmă, o scurtă concluzie despre alegerea bucătăriei chinezești pentru tine și familia ta este oferită pentru a te ajuta să-ți susții ideea de a alege m ncarea chinezească. Așadar, ncepeți să citiți această carte și mbunătățiți-vă cunoștințele de gătit și abilitățile de gătit cu "Cartea de bucate chinezești".Product Details
ISBN: 9781805421580
ISBN-10: 1805421581
Publisher: Anastasia VasilicĂ
Publication Date: December 9th, 2022
Pages: 324
Language: Albanian