Yoga 50 Yogaposities voor Beginners om Balans te Vinden Tussen Lichaam en Geest, en Fysiek en Mentaal Welzijn. (Paperback)

Yoga 50 Yogaposities voor Beginners om Balans te Vinden Tussen Lichaam en Geest, en Fysiek en Mentaal Welzijn. By Elsie Young Cover Image
Not Available
Email online@portersquarebooks.com to Check Availability
Because of how it is sold to us we cannot accept a return of this title.

Description


YOGA is een oude praktijk uit India die fysieke oefeningen, meditatie en ademhalingstechnieken combineert. Het uiteindelijke doel van YOGA is het bereiken van een toestand van innerlijke vrede en harmonie met lichaam en geest.
Constante dagelijkse oefening heeft de kracht om ons te helpen herontdekken wie we zijn en maakt de weg vrij om op het meest basale niveau verbinding met anderen te ervaren.
De houdingen (asana's) en bewegingen (vinyasa) van yoga zijn bedoeld om de flexibiliteit te vergroten, de houding te verbeteren, de spierkracht te vergroten en de bloedcirculatie te verbeteren.
Meditatie en de beoefening van ademhalingstechnieken (pranayama) worden gebruikt om de geest te ontspannen en stress te verminderen. YOGA is een praktijk die geschikt is voor iedereen, ongeacht leeftijd of conditie.
De gids beschrijft hoe je manieren kunt vinden om Lichaam en Geest volledig te integreren tijdens de beoefening, je leert ook hoe je je persoonlijke routine kunt ontwerpen volgens je behoeften en levensstijl.
Ontketen de verjongende kracht van yoga in je levenProduct Details
ISBN: 9798215129753
Publisher: Elsie Young
Publication Date: January 31st, 2023
Pages: 126
Language: Dutch